Bruk profilen

Vilkår for bruk av profilen
Denne profilen eies av Rana kommune. Alle elementer og foto er forbeholdt markedsføring av Rana kommune. Nedlastbart materiell finnes for trykk, for print eller for skjermvisning.

Du kan laste ned ferdige maler for enkle produksjoner fra denne nettsiden. Det er blant annet utviklet Word maler på diverse kontormateriell. Det er også laget annonsemaler for fellesannonser, avdelingsannonser og for utlysing av ledige stillinger. Der det finnes ferdige maler, skal disse brukes. For mer avansert produksjon (der mer kreativitet kreves for å utforme budskapet på en interessant måte), finnes det større muligheter for variert formgivning. Men det er viktig at profilelementer, som logo og dekorer alltid benyttes i sin originale form. Størrelsesforhold, avstander, farger og skrift kan ikke endres. Last ned PDF av profilheftet for å se elementene og for å få et inntrykk av profilen i bruk.

For tilgang til intranettmenyen med nedlastbare maler og elementer må du ha brukernavn og passord.

Ved bruk av bilder fra Rana kommunes profil skal fotografens navn framgå. Ved ønske om omfattende bruk av samme fotomotiv, for eksempel i kampanje-sammenheng, må du ta kontakt for godkjenning. Det er ikke anledning til å bruke profilens foto, slagord, eller profilelementer uten samtidig å bruke Rana kommunes logo. All bruk av profilen (bilder, logoer, elementer) skal skje i tråd med denne profilpresentasjonen og i henhold til Åndsverksloven. Misbruk kan føre til erstatnings- og straffeansvar.

Direkte link til Åndsverksloven

Ved spørsmål eller særlige ønsker, kontakt profilansvarlig i kommunen:

Serviceavdelingen
Tlf: 75 14 51 80
Epost til serviceavdelingen